|

Palalı saldırgan CHP provokatörü çıktı

Gezi olaylarının baş aktörlerinden Modacı Barbaros Şansal'dan büyük itiraf. Şansal, Gezi olayları sırasında ortaya çıkan 'Palalı Saldırgan'ın CHP tarafından ayarlanmış biri olduğunu açıkladı. Modacı Barbaros Şansal olayın şahidinin CHP Başkan Yardımcısı Gürel Tekin olduğunu sözlerine ekledi. Gürsel Tekin ise "Asparagas. Ne böyle bir olay yaşandı, ne de ben böyle bir olaya tanık oldum" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 27/09/2013 Cuma
Güncelleme: 21:52 - 26/09/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Palalı saldırgan CHP provokatörü çıktı
Palalı saldırgan CHP provokatörü çıktı

Gezi olaylarına verdiği destek ile gündeme gelen Modacı Barbaros Şansal ağzındaki baklayı çıkardı. Şansal Gezi olayları sırasında Palalı Eylemci olarak gündeme bomba gibi düşen kişinin CHP tarafından ayarlanmış bir provakatör olduğunu açıkladı.

Palalı saldırgan CHP'nin paralı provokatörü

Şansal bir adım daha ileri giderek Palalı saldırganı CHP'nin organize etmesinin ardından suçun AK Parti'ye atma planının olduğunu açıkladı. Şansal bu provokasyon için kendisiyle birlikte birçok CHP'linin şahit olduğunu sözlerine ekledi. Şansal olayın şahitleri arasında CHP Başkan Yardımcısı Gürel Tekin olduğunu da sözlerine ekledi.

Pis plan Taksim'de bir kafede anlatıldı

Şansal Taksim'deki bir meydanda yeralan kafede kendisine bu planın açıklandığını söyledi. Planı açıklayan ise CHP İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir kişi olduğunu söyleyen Şansal şunları söyledi:

"CHP İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir kişi Taksim'de merkezde bulunan bir kafede Talimane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını söyledi. Bu olayı konuştuk ve bu olayın AK Partililerin üzerine atama planlarının olduğu bize iletildi"

CHP'li Tekin: Ciddiye almıyorum

Kendisini şahit gösteren Şansal'a, Gürsel Tekin'in yanıtı, "Asparagas. Ne böyle bir olay yaşandı, ne de ben böyle bir olaya tanık oldum" dedi. Bu iddiaların doğruluk payı olmadığını söyleyen Tekin, "Ciddiye almıyorum. Türkiye'de çok ciddi meseleler varken bu konuyu konuşmak benim için ayıptır. Bizim her şeyimiz açıktır." dedi.


11 yıl önce