|

Parola 'Kurbanlıklar geldi'

Pendik'te, 'kurbanlıklar geldi' parolasıyla uyuşturucu ticareti yapan şebeke, polisin sıkı takibi sonucu çökertildi. Şahısların evlerindeki 2 kilogramlık uyuşturucu zulasının bulunması, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 3 kişi gözaltına alındı.

Cihan
00:00 - 20/10/2012 Cumartesi
Güncelleme: 09:53 - 20/10/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Parola 'Kurbanlıklar geldi'
Parola 'Kurbanlıklar geldi'

Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Aydos bölgesinde uyuşturucu ticareti yapan çeteyi takibe aldı. Uzun süre izlenen şebekenin, bir kahvehanenin arka kısmını büro olarak kullandığı belirlendi. Şebeke, Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından teknik takibe de alındı. Bu takip sırasında, zanlıların kendi aralarında konuşurken, ellerine geçen uyuşturucu için 'kurbanlıklar geldi' parolasını kullandıkları tespit edildi.

Hazırlıklarını tamamlayan polis ekipleri, büroya ani baskın yaptı. Operasyonda gözaltına alınan şahısların üzerlerinden uyuşturucu madde çıktı. Polis ekipleri zanlıların evlerinde yaptıkları aramada da çantalar içerisine zulalanmış vaziyette satışa hazır uyuşturucu ele geçirdi. Şebeke üyelerinin evlerinde yapılan arama, polis kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çanta içerisinde zula yapılmış fişek tabir edilen satışa hazır esrar maddesi, esrar tozu ve uyuşturucu yapımında kullanılan maddelerin bulunduğu görülüyor.

Gözaltına alınan F.Ö., F.K. ve M.K. sorgulanmak üzere Pendik Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Şahıslar polis merkezinden çıkarılırken basın mensuplarına tepki gösterdi. Ekip aracına bindirilen zanlılardan bazıları, görüntü vermemek için polise zor anlar yaşattı.

Video geliyor..

11 yıl önce