|

'Playboy kızları ile Başörtülüler aynı'

Yazar ve akademisyen kimliğiyle yakından bildiğimiz Pınar Kür, Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu Aykırı Sorular'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

.
00:00 - 8/04/2014 Salı
Güncelleme: 00:52 - 9/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Playboy kızları ile Başörtülüler aynı'
'Playboy kızları ile Başörtülüler aynı'

Pınar Kür AKP'nin bugünlere gelmesinde 'yetmez ama evet'çilerdir dedi.Yazar Pınar Kür, Enver Aysever'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bugün olup bitenlerin ve AKP'nin buralara gelmesinde en büyük sorumluları 'yetmez ama evet'çilerdir sözlerini kullandı. Adam belediye seçimlerinde açık açık söyledi. 'Bale belden aşağı sanattır' dedi herkes bu adama inanmaya devam etti.

AKP ısrarla 'demokrasi bir tramvaydır, yeri geldiğinde inersin' dediler. Mehmet Altan, Hasan Cemal hayır onlar 'demokrat insanlar' dedi. Bugünlere gelindiği zaman, bu adamların bu kadar otoriterleşmesinin ve bu kadar pervasız olmasında o yazarların çok büyük katkısı var.Ama ilk olarak o yazarlar Başbakan Erdoğan'ı eleştirdiğinde gazetelerinden kovuldular." dedi.

Programda skandal ve haddi aşan sözlere imza atan Beyaz Türk Kür, Başörtülü kızlarla playboy kızlarının aynı zihniyette olduklarını ifade ederek, gerçek düşüncesini ortaya koydu. Timetürk olarak Kür'ü ve Aysever'i başörtülülerden özür dilemeye çağırıyoruz

10 yıl önce