|

Polis çocuklarla top oynadı

Aa
00:00 - 21/10/2008 Salı
Güncelleme: 16:04 - 21/10/2008 Salı
Yeni Şafak
Polis çocuklarla top oynadı
Polis çocuklarla top oynadı

Adana'da olası izinsiz gösterilere karşı bazı mahallelerde önlem alan çevik kuvvet ekipleri, sıcak diyalog kurduğu çocuklarla top oynadı, daha sonra onlara gazoz ikram etti.Adana'da olası izinsiz gösterilere karşı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, Şakirpaşa Mahallesi'nde önlem aldı.



Çevik Kuvvet ekipleri, aynımahallede dün izinsiz gösteri yapan gruplarca kullanılarak kendilerine taş atançocuklarla sıcak diyalog kurdu.Polislerin yanına yaklaşan çocuklar, "Robocop" olarak adlandırılan zırhlı kıyafetlere ilgi gösterdi. Ardından, polisler kask ve zırhlarını çocuklara tanıttı.


Bazı çocukların, merakla baktıkları beyaz kaskları takarak, polis gibi davranmaya çalıştıkları gözlendi. Kendilerine yaklaşan çocukları geri çevirmeyen polisler, daha sonra çocuklarla birlikte maç yaptı. Çocukların oldukça keyif aldıkları maç, 1-1 berabere sonuçlandı. Polisler, karşılaşmanın ardından miniklere gazoz ikram etti.Bu arada, karşılaşma sırasında ara sokaklardan, zaman zaman polislere taşatıldığı görüldü.

15 yıl önce