|

Polise feci dayak hırsıza görülmemiş kıyak!

Çağlayan'da hırsızlık ihbarı üzerine bir apartmana gelen sivil polisler, hırsız zannedilip bina sakinleri tarafından feci şekilde dövüldü. Tekme, tokat ve sopalı saldırıya maruz kalan bir polis memuru, "Hırsız olsam arkamda kamera mı" olur diyerek tepki gösterdi.

Cihan
00:00 - 2/01/2013 Çarşamba
Güncelleme: 08:05 - 2/01/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Polise feci dayak hırsıza görülmemiş kıyak!
Polise feci dayak hırsıza görülmemiş kıyak!

Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi üzerinde bulunan Aksu Apartmanı'nda meydana geldi. Bina sakinleri polis ekiplerine hırsızlık ihbarında bulundu. Sıcağı sıcağına adrese gelerek hızla içeri giren sivil giyimli polis memurları, ummadıkları bir muameleyle karşılaştı.

Bıçakla polisin kafasına vurdu

Merdivenlerden süratle yukarı çıkarak üst katlardaki hırsızı yakalamak isteyen polisler, apartmanın 3. katında hırsız zannedilip saldırıya uğradı. Vatandaşlar, kendilerine doğru gelen sivil memurları yumruklamaya ve tekme atmaya başladı. Bir apartman sakininin elindeki bıçakla polise vurması dikkat çekti.

Resmi kıyafetli polisler kurtardı

Can havli ile 'Polisim kardeşim, polisim!' diye bağıran talihsiz memur, kısa bir süre de olsa dayak yemekten kurtulamadı. Bir anda birçok kişiden yumruk yiyen polis memurları, neye uğradığını şaşırdı. Sivil memurlar, olay yerine gelen resmi kıyafetli polis memurları tarafından kurtarıldı.

"Alnında polis yazmıyor"

Dayak yiyen sivil polis, kendisine saldıranlardan şikayetçi olacağını belirterek, 'Hırsızın arkasında kamera mı olur' şeklinde tepki gösterdi. Polis memurunun tepkisine kızan apartman sakinleri ise, 'Alnında polis yazmıyor. Nereden bilelim polis olduğunu' dedi. Yaşanan karmaşada oluşan gürültü üzerine apartman sakinleri dışarı döküldü. Hırsızlardan bıktıklarını söyleyen apartmandaki kadınların ellerinde sopalar görüldü.

Gerçek hırsız kayıplara karıştı

Dayak yiyen polis memuru, oluşan şişlikler için yüzüne buz koydu. Oldukça sinirli olan sivil memur, 'Polisim diyorum hala saldırıyorlar' diye konuştu. Yaşanan karmaşadan faydalanan gerçek hırsız ise apartmandan kaçarak kayıplara karıştı

11 yıl önce