|

Polisten çıldırtan ceza

İha
00:00 - 24/07/2009 Cuma
Güncelleme: 09:10 - 24/07/2009 Cuma
Yeni Şafak
Polisten çıldırtan ceza
Polisten çıldırtan ceza

Antalya'da otomobiline park cezası kesilen ve trafik polisi tarafından hakarete uğradığını iddia eden taksi sürücüsü aracını ve kendisini yakmak istedi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında Antalya merkezde yer alan Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. 07 T 0918 plakalı ticari otomobil ile duraksız olarak taksicilik yapan Ali Uçar'a (35), yasak yere park etmekten ötürü trafik ekiplerince para cezası kesilmek istendi. Bu arada park halinde bulunan başka bir otomobile ceza kesilmediğini öne süren Uçar, polisle tartışmaya başladı. Tartışma esnasında "Benim durağım yok. Önümdeki lüks araca ceza kesmediniz, bana neden ceza kesiyorsunuz, ben

nerede çalışacağım?" dedi. Bunun üzerine Uçar ve arkadaşlarının iddiasına göre polis memuru, Antalya'da travestilerin yoğun bir şekilde çalıştığı mekanı kastederek, "Git 100. Yıl'da çalış" şeklinde karşılık verdi. Polisin verdiği cevap üzerine sinirlerine hakim olamayan 3 çocuk babası Uçar, eline geçirdiği mazot dolu şişeyi kendisinin ve aracını üzerine boşalttı.

ÇAKMAK ALEV ALMADI

Yaşanan tartışmada polisin verdiği cevap ile şaşkına dönen Ali Uçar, eline geçirdiği içi mazot dolu şişeyi önce kendisinin sonra da aracının üzerine boşalttı. Polis, genç adamı ikna etmeye çalıştıysa da Uçar, kendini ikna etmek isteyenleri dinlemedi ve çakmağı çaktı. Bu esnada çakmağın alev almaması ise Uçar ve otomobilinin alevler içinde kalmasını önledi. Polis tarafından gözaltına alınan Uçar, Antalya Şarampol Polis Merkezi'ne götürülürken, olayla ilgili hukuki sürecin devam ettiği bildirildi.

15 yıl önce