|

Şaban Dişli taburcu oldu

Cihan
00:00 - 21/10/2008 Salı
Güncelleme: 12:54 - 21/10/2008 Salı
Yeni Şafak
Şaban Dişli taburcu oldu
Şaban Dişli taburcu oldu

Medical Park Göztepe Hastane'sinde 12 Ekim'de by-pass ameliyatı olan AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli bugün taburcu oldu. Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ergun Demirsoy, "Üç saat süren ameliyatta hastamızın yüzde 80 daralma olan iki ana damarı yenilendi. Sağlık durumu iyi olan Dişli'yi bugün taburcu ettik" dedi.


Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ergun Demirsoy başkanlığında, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde ameliyat edilen AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, sağlığına kavuştu.


Dişli'yi ameliyat eden Ergun Demirsoy yaptığı açıklamada, "Gerçekleştirdiğimiz by-pass ile yüzde 80 daralma olan iki damarı yenilendi. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü. Ameliyatı başarıyla gerçekleştirilen Dişli'yi bugün taburcu ettik. Genel sağlık durumu gayet iyi olan Dişli, normal yaşam düzenini sürdürebilecek durumdadır." dedi.Bir haftayı aşkın süredir hastanede bulunan ve evinde de bir süre daha dinlendikten sonra sağlığına tamamen kavuşacak olan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin, aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da bulunduğu çok sayıda ziyaretçisi oldu.

15 yıl önce