|

Seki 4 gram farkla cezaevine konuldu

Kokain operasyonuna ismi karışan Deniz Seki, tutuklandı. Cezaevine gözyaşı dökerek giren ünlü şarkıcının, 3 gram olan içici limitini 4 gram aştığı için tutuklandığı öğrenildi.

Beyhan Yalçınkaya
00:00 - 25/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:17 - 25/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Seki 4 gram farkla cezaevine konuldu
Seki 4 gram farkla cezaevine konuldu

Jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yakalanıp serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan şarkıcı Deniz Seki, sevkedildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Habertürk'ün haberine göre Deniz Seki'nin, otelde bulunan kokainin sınırların 4 gram üzerinde olması nedeniyle tutuklandığı öğrenildi. Bir kullanıcının taş kokainden günde en fazla 5 gram, toz kokainden ise en fazla 3 gram alabileceğini belirten polis yetkilileri, bir kişinin bundan daha fazla miktarda uyuşturucuyla yakalanması halinde “içiciyim” savunmasının mahkemece inandırıcı bulunmadığını söylediler. Deniz Seki'de 7 gram toz kokain yakalanmıştı. Ünlü şarkıcının, “kokain temin etmek”, “başkalarına vermek amacıyla bulundurmak” ve “başkalarının temin etmesinde aracı olmak” suçlarından tutuklandığı öğrenildi. Deniz Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.


Ağlayarak hapse gitti

Yakalandıktan sonra geceyi Zekeriyaköy Karakolu'nda geçiren Seki, sabah adliyeye getirildi. Adliyeden saat 16.00'da çıkartılan Deniz Seki, “Çok üzgünüm” diye konuştu. Gazetecilerin “Tutuklanmayı bekliyor muydunuz?” sorusu üzerine ünlü şarkıcı, “Hayır” derken gözyaşlarını tutamadı.



15 yıl önce