|

Sıcaklıklar hafta sonuna kadar artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak havanın hafta ortasına kadar 4-6 derece artacağını, Perşembe gününden itibaren de batı kesimlerinden başlayarak azalacağını bildirdi.

Anka
00:00 - 8/07/2007 Pazar
Güncelleme: 11:50 - 8/07/2007 Pazar
Yeni Şafak
Sıcaklıklar hafta sonuna kadar artacak
Sıcaklıklar hafta sonuna kadar artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak havanın hafta ortasına kadar etkili olacağını belirtti.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hava sıcaklığının hafta ortasına kadar 4-6 derece artacağını, Perşembe gününden itibaren de batı kesimlerinden başlayarak azalacağı belirtildi. Meteorolojinin hava tahmini şöyle:

“Pazartesi ve Salı günü: Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu parçalı bulutlu, Hakkari çevreleri kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerimiz az bulutlu ve açık geçecek.

Çarşamba günü:Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerimiz az bulutlu ve açık geçecek.

Perşembe günü kuzey batı kesimlerde, Cuma günü Karadeniz bölgesinde yerel ve kısa süreli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.”

17 yıl önce