|

Şile'de korkunç cinayet

İstanbul Şile'de, karısını vurarak öldüren ve 1,5 yıl önce şartlı tahliye edilen zanlı, bu kez 19 yaşındaki gelinini iple boğarak öldürdü. Genç kadının cesedi ormanlık alanda bir çukurda, yarı çıplak halde bulundu.

İha
00:00 - 20/11/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:06 - 20/11/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Şile'de korkunç cinayet
Şile'de korkunç cinayet

İddiaya göre, 11 yıl önce eşini vurarak öldüren Mehmet Yılmaz, 1,5 yıl önce şartlı tahliye edildi. Yılmaz önceki gün oğlu Kadir Yılmaz ve oğlunun dini nikahlı eşi Ayfer Adıyeke ile birlikte Ümraniye''deki evlerinden çıktı. Oğlunu arabayla işe bırakan Yılmaz, gelini ile birlikte ortadan kayboldu.

Eşi ve babasından haber alamayan Kadir Yılmaz, güvenlik güçlerine başvurdu. Dini nikahlı eşinin kaybolduğunu bildiren Kadir Yılmaz, ''Babam daha önce annemi öldürmüştü. Babamın eşime bir şey yapmış olmasından korkuyorum'' dedi.

Yılmaz''ın ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri, Kadir Yılmaz''ın verdiği bilgiler ve yapılan araştırmalar sonucu Şile''de ormanlık alanda arama yaptı. Yapılan aramalar sonucu Ayfer Adıyeke''nin cesedi bir çukurun içinde, üzeri toprak ve çalılarla gömülmüş halde bulundu. Yarı çıplak halde bulunan genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu''na gönderildi.

Zanlı Mehmet Yılmaz ise güvenlik güçlerince gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

10 yıl önce