|

Solo Türk'ün provası bile büyüledi

Hava Kuvvetleri Komutanlığının Solo Türk jetleri, 23 Temmuz Erzurum Kongresi öncesi kentin semalarında nefes kesen bir gösteri provası yaptı.

İha
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 14:45 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Solo Türk'ün provası bile büyüledi
Solo Türk'ün provası bile büyüledi

Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait Solo Türk ekibi, Mustafa Kemal Atatürk başkanlığında 23 Temmuz 1919''da toplanan Erzurum Kongresi''nin 95. yıl dönümü kutlama törenleri öncesinde muhteşem bir prova gösterisi yaptı. Solo Türk ekibinin, gökyüzünde akrobatik hareketler yapması ve yere yakın uçmaları vatandaşlarda kısa süreli korku ve paniğe neden olurken, yarın yapılacak gösteri öncesinde uçakların prova yaptığını öğrenen vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Gösterilerde Solo Türk Ekibi Erzurum semalarında birbirinden nefes kesen akrobatik hareketlerle izleyenleri adeta büyüledi. Erzurum''da ilk defa Solo Türk ekibi tarafından muhteşem bir hava gösterisi yapılırken, gösteri yapan pilotlar vatandaşlar tarafından alkışlandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait Solo Türk ekibi, 23 Temmuz Erzurum Kongresi etkinlikleri kapsamında yarın saat 12.00 Yakutiye Kent Meydanı''nda vatandaşlara nefes kesen bir gösteri yapacak.

10 yıl önce