|

Taksinin LPG tankı patladı

Cihan
00:00 - 24/07/2009 Cuma
Güncelleme: 10:02 - 24/07/2009 Cuma
Yeni Şafak
Taksinin LPG tankı patladı
Taksinin LPG tankı patladı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde ticari taksinin LPG tankının patlaması sonucu, aracın sürücüsü yaralandı. Yaralı, başka bir ticari taksiye bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Yakıt tüpü patlayan ticari taksi ise hurdaya döndü.



Bir benzin istasyonundan sabah saatlerinde gaz alan İsmail Özsoy'un kullandığı 06 T 5528 plakalı ticari taksi, Altındağ Caddesi'nden Babür Caddesi istikametine giderken 222 numarada bir anda yanmaya başladı.


Alevler içerisindeki araçta bulunan ticari taksi sürücüsü Özsoy, aracın kapıları kilitlenince içeride mahsur kaldı. Sürücünün imdadına çevreden yangını gören bir vatandaş yetişti. Yardımsever vatandaş, aracın camlarını kırıp sürücü Özsoy'u yanan araçtan çıkarttı. Kolları ve vücudunun çeşitli yerleri yanan Özsoy, yoldan geçen bir ticari taksiye bindirilerek Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu bildirildi.


Bu arada yanan araç için itfaiye çağrıldı. Polis ekipleri tarafından cadde trafiğe kapatıldı. Yangında aracın LPG tankı da patladı. İtfaiye tarafından söndürülen yangın sonrası ticari taksi tanınmaz hale geldi.


Patlamayı duyarak yataklarından fırlayan vatandaşlar çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Polis ekipleri ikinci bir patlama ihtimaline karşı vatandaşları uyarmak zorunda kaldı.



15 yıl önce