|

Taş atmak 5 TOMA'nın önüne yatmak 10 TL

Gezi olaylarının 13 yaşındaki mağduru M.A isimli çocuk gösterici çarpıcı açıklamalarda bulundu. Para vaadiyle kandırıldığını anlatan M.A, Gezi olaylarında polise taş attı. Her taş için 5 TL aldı. Divan Oteli'nde ağırlandı, TOMA'nın önüne sürüldü. Divan Oteli'nde başına 10 dikiş atıldı sonra Yoğrutçu Parkı'na polise taş atmaya gönderildi. Başbakan'a küfretmesi istendi.

Yenisafak.com.tr / GÜNDEM
00:00 - 28/09/2013 Cumartesi
Güncelleme: 00:05 - 28/09/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Taş atmak 5  TOMA'nın önüne yatmak 10 TL
Taş atmak 5 TOMA'nın önüne yatmak 10 TL

Gezi kalkışmasının arkasındaki gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Gezi olayları sırasında sokaklara sürülen 13 yaşındaki M.A çarpıcı itiraflarda bulundu. Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit isimli programda ibretlik görüntüler yer aldı. Yönetmenliğini Fatma Korkutata'nın yaptığı programda M.A para vaadiyle kandırılıp Divan Oteli'nde ağırlandığını ve polis TOMA'larının önüne sürüldüğünü söyledi. Gezi olaylarının iç yüzünü anlatan açıklamalarda çarpıcı ifadeler birbirini takip etti.

M.A:Gezi olaylarında polise taş atmam istendi Her taş için 5 TL aldım. Divan Oteli'nde ağırlandık TOMA'nın önüne sürüldük. Divan Oteli'nde başıma 10 dikiş atıldı sonra Yoğrutçu Parkı'na polise taş atmaya gönderildim. Başbakan'a küfretmem istendi.

TAŞ ATMAK 5 TL;TOMA ÖNÜNE GEÇMEK 10 TL

Tüyleri diken diken eden görüntülerde M.A, çarpıcı açıklamalarda bulundu. M.A "Yüzü maskeliler bize taş atmak için para verdiler. Her taş attığımda 5 lira verildi. Olaylarda TOMA'ların önüne sürüldüm. Polis bana müdahale edemedi. Eğer etseydi ölebilirdim. 10 lira veriyorlardı TOMA'nın önüne geçiyorduk. Bizi oraya sürenler biliyorlardı bizi TOMA'ların ezemeyeceklerini" diye konuştu.

KOÇ AİLESİNE ÇAĞRI

Mağdur M.A'nın ailesi de televizyon programında yer aldı. Aile KOÇ ailesine seslendi. Divan Oteli'nde çocuklarının başına 10 dikiş atıldığını öğrendiklerini söyleyen aile Divan otelini sorumsuzlukla suçladı. Mağdur M.A "Divan Oteli'nde başıma 10 dikiş atıldı sonra Yoğurtçu Parkı'na polise taş atmaya gönderildim" dedi.

11 yıl önce