|

Ters yöne girmek sonu oldu

Aa
00:00 - 8/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 18:34 - 8/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Ters yöne girmek sonu oldu
Ters yöne girmek sonu oldu

Pendik'te meydana gelen trafik kazasında üzerindeki 3 kişiden 2'sinin öldüğü motosikletin ters yönden gittiği belirlendi.

D-100 Otoyolu'nun Pendik Köprüsü yakınında güney yolda gece meydana gelen ve Abbas Tosun (50) ile Şehri Demir'in (30) hayatını kaybettiği, Arzu Koraşoğlu'nun (22) da yaralandığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kazayla ilgili, otoyolun kenarındaki bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülerde kaza anına rastlanmazken, İbrahim Küçük'ün kullandığı 34 DB 5662 plakalı otomobile çarpan, Abbas Tosun yönetimindeki 34 BC 2434 plakalı motosikletin ters yönden gittiği olduğu tespit edildi.

Bu arada, Arzu Koraşoğlu'nun Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisinin sürdüğü ve henüz ifadesine başvurulamadığı, gözaltına alınan otomobil sürücüsü Küçük'ün de işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pendik Adliyesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Küçük'ün, Ankara yönüne gittiği sırada, yolda bir karartı gördüğünü ve direksiyonu kırarak kaçmaya çalıştığını, ancak daha sonradan motosiklet olduğunu öğrendiği cisimle çarpıştığını öne sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, bilgisine başvurulan Şehri Demir'in eşi Murat Kerez'in, Abbas Tosun'u tanımadığını, Arzu Koraşoğlu ile eşinin ise arkadaş olduğunu bildiğini ifade ettiği öğrenildi.

17 yıl önce