|

Torbacı baskını

Ankara polisi, 55 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. 500 polisin katıldığı ve Özel Harekat timlerinin de destek verdiği baskında, ''torbacı'' tabir edilen 30 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı

.
00:00 - 23/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:05 - 22/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Torbacı baskını
Torbacı baskını

Ankara-Altındağ''da 500 polisin katıldığı dev operasyonda, uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vuruldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla Hıdırlıktepe, Yenidoğan ve Çinçin''de bulunan yaklaşık 55 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal''ın helikopterden yönettiği operasyona yaklaşık 500 polis katıldı. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği baskında bölgeye tüm giriş-çıkışlar tutuldu.

DİDİK DİDİK ARANDI

Zanlılara ait evlere, kapıları kırarak giren Özel Harekat polisleri ile Asayiş ve Narkotik timleri, eğitimli köpeklerin de yardımıyla evlerin gizli bölmelerinde silah ve uyuşturucu aradı. Evlerde satışa hazır halde esrar, eroin, bonzai ve uyuşturucu hapların yanısıra çok sayıda pompalı tüfek, tabanca ve mermi ile kesici aletler ele geçirildi. Operasyonda, ''torbacı'' tabir edilen uyuşturucu satıcısı 30 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen silah ve uyuşturucu maddeler incelenmek üzere Ankara Emniyeti''ne götürüldü.

10 yıl önce