|

Trafiğe bugün 14 kurban verdik

Aa
00:00 - 1/01/2008 الثلاثاء
Güncelleme: 19:04 - 1/01/2008 الثلاثاء
Yeni Şafak
Trafiğe bugün 14 kurban verdik
Trafiğe bugün 14 kurban verdik

Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Saat 18.00 itibarıyla bugün yurt genelindeki trafik kazaları şöyle:

Ankara'nın Mamak ilçesi, 19 Mayıs Bulvarı'nda, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 YA 247 plakalı kamyonet, Mamak Köprüsü üzerinde bariyerlere çarptı. Araçtan yola savrulan Salih Özlü (35), Meryem Cansız (35) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde, Şeydanur Özlü (7) ise kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde öldü. Can Bozkurt (7) ve Kezban Özlü yaralandı.

Ordu'dan Samsun yönüne giden Gazanfer Aslıhan (45) yönetimindeki 52 AZ 484 plakalı otomobil, Ordu Kirazlimanı Mahallesi'nde şarampole yuvarlandı. Aslıhan olay yerinde, tarih öğretmeni Sera Boran Çelebi (27) ise Ordu Devlet Hastanesinde öldü.

Kayseri'de, Faruk Karaca yönetimindeki 38 RR 430 plakalı otomobil, korkuluklarına çarptığı Yenisanayi Ihlamur Köprüsü'nden düştü. Otomobildeki Ali Pınar (26) olay yerinde öldü. Sürücü ile Tayfun Aslan, Emin Çoşkun, Müslüm Çapan ve Umut Uğur yaralandı. Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, Mehmet Ali Demir'in (38) kullandığı 16 JL 561 plakalı otomobil ile Mete Ü. (19) yönetimindeki 16 JE 442 plakalı minibüs, Organize Sanayi Bölgesi BESAŞ kavşağında çarpıştı. Otomobildeki Nuray Polat (32) olay yerinde öldü, sürücü ile otomobildeki Füsun Yılmaz (31) ve Mehmet Durak (36) yaralandı.

Gaziantep-Nizip kara yolunun 15. kilometresinde, Hasan Aslan yönetimindeki 27 S 0143 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Bozan Çiftçi'nin idaresindeki 27 AE 778 plakalı otomobille çarpıştı. Bozan Çiftçi (44) öldü, Abdullah Alıcı, Abdussamet Korkmaz ve Hasan Aslan yaralandı.

İzmir'de, Üçkuyular semtinden aldığı şehirler arası otobüs yolcularını Işıkkent semtindeki İzmir Otobüs Terminali'ne götüren Ferit Cömert'in kullandığı 35 AG 6059 plakalı servis minibüsü, Yeşildere Caddesi'nde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kayarak refüje çarpan minibüste bulunan yolculardan Sabit Erdem (56) ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın, camın kırılması sonucu dışarı fırladı. Servis minibüsü ise refüje sürtünerek yaklaşık 50 metre gittikten sonra durabildi. Asfalt zemine düşen yolculardan Erdem olay yerinde öldü, kadın yolcu ise yaralandı.

İstanbul Üsküdar'da, E-5 kara yolu Acıbadem mevkisi Kozyatağı sapağında, sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 16 DT 267 plakalı minibüs, önünde giden İbrahim Bektaş yönetimindeki 34 TEC 39 plakalı taksiye arkadan çarptı. Yolun solundaki bariyerlere vurarak duran taksinin arka koltuğunda bulunan Tuğçe Sakarya (20) araçta sıkıştı. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Sakarya, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazada, takside bulunan İpek Tümay (21) ise yaralandı.

Bursa'da, C.B. yönetimindeki 16 VN 300 plakalı otomobil, Bursa-Yalova kara yolu, Terminal Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Tuğçe Keskin'e çarptı. Ağır yaralanan Keskin, kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi Piri Caddesi ile Değirmendere Sokağı kavşağında, Emine Çelik (12), kız arkadaşıyla birlikte karşıya geçmek istedi. Bu sırada sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 LJY 39 plakalı kamyon, Çelik'e çarparak ölümüne sebep oldu.

Ankara-Eskişehir kara yolunda Polatlı yönüne giden Ruhi Biber yönetimindeki 06 KVV 03 plakalı otomobil, saat 01.00 sıralarında, Ankara Malıköy yakınında kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan otomobil, bir ağacı da yıktıktan sonra devrildi. Sürücü, olay yerinde öldü. Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu, Levent Güven, Hülya Gürel (26), Vildan Güler (27) ve Betül Açar (26) yaralandı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu Engin Çaltı (27), eşi Songül (23), çocukları İlayda (4) ve Erdinç Çaltı (2) yaralandı.

Ordu'da, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu, Erhan Akay (29), İsmail Yağlı (33), İsmet Koca (22) ve Yavuz Koca (24) yaralandı. Eskişehir'de, kamyonetin yan kapağının, bir otomobilin ön camına düşmesi sonucu Cumali Koç, Cengiz Adalı ve Özgür Yıldız yaralandı. Bursa Merkez Osmangazi ilçesinde kamyonla kamyonetin çarpışması sonucu Muhittin Artun yaralandı.

٪d سنوات قبل