|

Tüp yüklü araç devrildi: 1 ölü 1 yaralı

Küçükçekmece''de tüp yüklü kamyonet kontrolden çıkarak devrildi.

İha
00:00 - 20/04/2014 Pazar
Güncelleme: 10:38 - 20/04/2014 Pazar
Yeni Şafak
Tüp yüklü araç devrildi: 1 ölü 1 yaralı
Tüp yüklü araç devrildi: 1 ölü 1 yaralı

Kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Olay, D-100 Karayolu, Florya mevkiinde saat 03:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, tüp yüklü 34 UG 558 plakalı kamyonetin şoförü Hüseyin Temiz direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet bariyerlere çarparak yan yattı. Kamyonetin yan yatması sonucu aracı sürücüsü Hüseyin Temiz araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan Erdoğan Eren ise yaralandı. Görgü tanıkların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralanan Erdoğan Eren''i ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırıldı. Ölen sürücü Hüseyin Temiz''in cenazesi ise Adli Tıp Kurumu''na götürüldü. Yola savrulan ve boş olduğu öğrenilen tüpler belediye ve itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı. Kaza nedeniyle kapanan yol, aracın çekiciyle kaldırılmasıyla trafiğe yeniden açıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Erdem Keleş isimli bir vatandaş: "Evden sese uyandım geldiğimde tüpler dağılmıştı,herkes kaçışıyordu.Bir tane daha adam vardı araçta onu biz çıkardık araçtan,ambulansla götürdüler onu. Altında sıkıştığı içinde ölene bir şey yapamadık" dedi

10 yıl önce