|

Vekilin öldürülen eşi ve kızı defnediliyor

Bakırköy'de dün silahlı saldırıda öldürülen eski milletvekili Adnan Yıldız'ın eşi ve kızının cenazeleri helallik alınmak üzerine evlerinin önüne getirildi.

Dha
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:35 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Vekilin öldürülen eşi ve kızı defnediliyor

Feride Yıldız ve kızı Betül Yıldız için öldürüldükleri evlerinin önünde helallik alındı. Aynı saldırıda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız hastaneden çıkar çıkmaz evlerine koştu. Evde taziyeleri kabul eden baba ile oğlunun cenazeler gelmeden önce Eyüp Sultan Camii'ne gittikleri öğrenildi. Helallik alınması sırasında evin büyük oğlu Kemal Yıldız hazır bulundu. Cenazeler edilen duanın ardından Eyüp Sultan Camii'ne götürülürken cenaze aracının arkasından yürüyen bazı yakınları sinir krizleri geçirdi.

Anne kızın cenazeleri Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

ESKİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ İLE OĞLU CENAZE İÇİN CAMİDE

Bakırköy'deki silahlı saldırıda eşini ve kızını kaybeden ve kendisi de yaralanan Eski Milletvekili Adnan Yıldız hastaneden çıkar çıkmaz cenazeye koştu.

Eyüp Sultan Camii'ndeki cenazeye gelen Yıldız taziyeleri kabul etti. Yıldız'ın yakınlarının isteği üzerine basın mensupları kısa bir görüntü aldı. Yine aynı saldırıda yaralanan Kamil Yıldız da anne ve kız kardeşinin cenazesine geldi. Kolu alçıda camiye gelen Yıldız da taziyeleri kabul etti. Saldırıda yaşamını yitiren Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız için ikindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Anne kız Kazlıçeşme mezarlığında toprağa verilecek.

10 yıl önce
default-profile-img