|

Yakınları gazeteci dövdü

Yoğun bakımda tutulan Tuğ. Levent Ersöz'ün yakını Bestami Gök, A.A. muhabirlerinden Filiz Kınık'a saldırdı. Kınık'a 5 günlük iş göremez raporu verildi.

Aa
00:00 - 19/01/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:57 - 19/01/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Yakınları gazeteci dövdü
Yakınları gazeteci dövdü

“Ergenekon' soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün bir yakını, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Filiz Kınık'a saldırdı. Kartal Koşuyolu Hastanesi yoğun bakım servisinde tutulan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızı Fulya ile diğer aile üyeleri hastaneden çıkarken basın mensuplarınca görüntülenmek istendi.

Bu sırada ailenin yanında bulunan Bestami Gök, basın mensuplarına küfür ederek saldırdı. Gök, bu sırada yakınında bulunan AA muhabiri Filiz Kınık'a tekme attı. Kınık, aldığı darbeyle fenalık geçirirken, olay yerinde bulunan bazı basın mensupları da Gök'e tepki gösterdi. Bestami Gök, polis tarafından gözaltına alındı.

5 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLDİ

Kınık, olaydan sonra götürüldüğü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu oldu.


Yoğun bakımda

“Ergenekon” soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz, babasının yoğun bakımda olduğunu ve uyutulduğunu söyledi. Fulya Ersöz, “Aile olarak anjiyo yapılmasını talep ediyoruz. Şu an hayati tehlikesi var. Yoğun bakımda ve uyutuluyor” dedi.


15 yıl önce