|

Yan bakma kavgası ölümle sonuçlandı

Bağcılar''da iki grup arasında yan bakma tartışması yüzünden çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Cihan
00:00 - 24/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 08:03 - 24/07/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Yan bakma kavgası ölümle sonuçlandı
Yan bakma kavgası ölümle sonuçlandı

Olay, iki gün önce saat 22.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Osmangazi Caddesi''nde meydana geldi. Yaralamadan ve adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıka kaydı bulunan Ömer Ö. (26) ile arkadaşı Ergün Y. (19) motosikletle ilerlediği sırada, aniden 3 kişinin yanında durdu.

Motosikletten inen iki şüpheli, bir apartmanın merdivenlerinde oturan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Osman Galiptus, Cengiz E. ile Yunus H.''ye ''Neden yan baktın?'' diyerek üzerlerine yürüdü. İki grup bunun üzerine tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Ömer Ö. ile Ergün Y. yanlarında bulunan tabancalarla 3 kişinin üzerine kurşun yağdırdı.

Olayda Osman Galiptus, Cengiz E. ve Yunus H. ağır yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen 23 yaşındaki Osman Galiptus kurtarılamadı.

Polis, olay sonrası kayıplara karışan iki cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlıların kimliklerini tespit etti. Ekipler dün akşam saatlerinde de Bağcılar''da Ömer Ö. ile Ergün Y.''yi yakalayarak gözaltına aldı. 2 kişinin polisteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

11 yıl önce