|

Yangında 3 çocuğu ölen baba konuştu

Aksaray''da müstakil evde çıkan yangın sonucu 3 evladını kaybeden baba Nazım Tarhan konuştu. İstanbul''da kağıt toplayarak geçimini sağladığını belirten Tarhan, ''5 çocuğum vardı, 3''ü gitti 2''si kaldı. Beni en çok yıkan Bilal oldu. O bana çok bağlıydı'' dedi.

İha
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:52 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Yangında 3 çocuğu ölen baba konuştu
Yangında 3 çocuğu ölen baba konuştu

Çocuklarını defnettikten sonra mezarlıkta fenalık geçiren Nazım Tarhan (30), en son 2 ay önce Aksaray''a geldiğini ve çocuklarını gördüğünü söyledi. O görüşünün son görüş olduğunu belirten Tarhan, ''Ben İstanbul''da çalışıyordum. İstanbul''dan gelirken yolda olayı öğrendim. Eve geldim, evim yanmış, zaten ne olduğunu bilmiyordum. Geldiğimde de kendimi kaybettim zaten. Ne hissedebilirim ki, bilmiyorum valla. Her şey boş, şimdi 5 taneden kaldı 2 tane. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 6 ay oldu ikizlerin dünyaya gelişi. Diğeri de işte 1,5 yaşındaydı. 2 ay önce geldim ve çocuklarımı görmüştüm. Bir daha da göremedim işte. O son görüşüm oldu'' dedi.

Evinin barkının kalmadığını belirten Tarhan, ''Evimiz barkımız da yok zaten. Evimiz yandı bitti. İstanbul''da kağıt toplayarak geçimimi sağlıyordum. Yetkililerden bir talebim yok, durumumuzu biliyorlar. Görüyorsunuz ortada kaldık, perişanız. 3 tane çocuğumuzu kaybettik. Başımızı sokacak bir ev verirlerse onu isteriz. Kendimizi toparlarsak aynı işimize devam'' şeklinde konuştu.

Çocuklarından 1,5 yaşındaki Bilal''in kendisine çok bağlı olduğunu anlatan baba Tarhan, ''1,5 yaşındaki Bilal daha iyiydi. Bana daha çok bağlıydı. Zaten en çok beni düşüren o oldu. Hiç beni bırakmazdı. Nereye gitsem benimle gelirdi. Beni gezdir, dolaştır derdi. Ben de onu gezdirirdim'' dedi.

Yangında hayatını kaybeden çocukların dayısı Serdar Doğan''ın cep telefonunda kayıtlı büyük yeğenleri Cenani (4,5) ve Elanur Tarhan''ın (6) kardeşleri Bilal ile beraber oynadıkları bir video görüntüsü de ortaya çıktı.

10 yıl önce