|

Yardıma koşarken öldü

Kazada yaralananlara yardım etmek için koşan benzinci Ali Şipal'e araç çarptı. Şipal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aa
00:00 - 1/01/2009 Perşembe
Güncelleme: 10:59 - 1/01/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Yardıma koşarken öldü
Yardıma koşarken öldü

İstanbul'da, yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. E-5 Karayolu üzerinde Topkapı istikametine seyir halindeki Cemil Perçin'in kullandığı 34 BRY 57 plakalı otomobil, Avcılar'da, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada, Perçin ile araçta bulunan Serdar Çepiş, Yusuf Güler ve İlayda Türkoğlu yaralandı.

Kazayı gören ve yolun karşısında akaryakıt istasyonunda çalışan Ali Şipal (41), yaralılara yardım etmek için kaza yerine geçmek istedi. Bu sırada Büyükçekmece yönüne giden ve plakası alınamayan bir araç Şipal'e çarptı.

Esenyurt'taki sağlık istasyonuna dönmekte olan 34 VZ 3928 plakalı ambulans içindeki sağlık görevlileri, Şipal'e müdahale etmek için durdu. Bu sırada, dizi oyuncusu Temmuz Coşkun Karikutal'ın kullandığı 34 BJ 5781 plakalı otomobil ise duramayarak, ambulansa çarptı.

Ali Şipal, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Karikutal ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Karikutal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PENDİK'TE ZİNCİRLEME KAZA

E-5 Karayolu Pendik Köprüsü mevkisindeki zincirleme kazada, Suat Doğan'ın kullandığı 34 RGU 81 plakalı cip ile 34 FGS 83 plakalı minibüs ve 67 ED 053 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, Suat Doğan ile diğer araçlardaki Kerim Yusuf Turan (16), Nizam Turan, Semra Turan, Kader Tatar (41), Murat Tatar (15), Filiz Demiral ve Hüseyin Ateş yaralandı.

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

15 yıl önce