|

Yarın hangi yollar trafiğe kapalı?

İstanbul'da yarın gerçekleştirilecek Nevruz kutlamaları dolayısıyla bazı cadde, sokak ve noktalar araç trafiğine kapatılacak.

Aa
00:00 - 20/03/2009 Cuma
Güncelleme: 17:38 - 20/03/2009 Cuma
Yeni Şafak
Yarın hangi yollar trafiğe kapalı?
Yarın hangi yollar trafiğe kapalı?

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yarın yapılacak etkinlik nedeniyle saat 08.00'den itibaren, gerektiğinde bazı cadde, sokak ve noktaların araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Buna göre, Onuncu Yıl Caddesi (Sahil kuzey güney girişleri ve Belgrat Kapı arası),Zeytinburnu varyanttan Zeytinburnu'na giriş, Taşhanlar Varyanttan Zeytinburnu Abay Caddesi'ne girişler, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlı Çeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi) araç trafiğine kapatılacak.

Mevlanakapı Kavşağı sahil istikameti, Yenikapı istikameti Galeria ilerisi Zeytinburnu Köprüsü, Samatya Işıklar Ataköy istikameti ile Zeytinburnu Kazlıçeşme Mevkisi ve çevresindeki yollar da gerektiğinde araç trafiğine kapatılacak. Açıklamada, sürücülerin, Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesi'nden E-5'e katılım, Yenikapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi'ne ve Millet Caddesi'ne katılım, Topkapı'dan E-5 Güney-Kuzey katılımını alternatif olarak kullanabilecekleri kaydedildi.

SULTANAHMET MEYDANI'NDAKİ ETKİNLİKLER

Açıklamada ayrıca, Sultanahmet Meydanı'nda yarın yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle de bu gece saat 24.00'ten itibaren Sultanahmet Meydanı ve çevresinin resmi araçlar hariç, etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.


15 yıl önce