|

Yemeğini yiyip öldürdü

Aa
00:00 - 11/05/2011 среда
Güncelleme: 01:26 - 11/05/2011 среда
Yeni Şafak
Yemeğini yiyip öldürdü
Yemeğini yiyip öldürdü

Beylikdüzü'nde 3 yıl önce Mehmet Neşeli'yi 15 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı, maktulün tırnak arasındaki saç ve deri parçalarına yapılan DNA incelemesi sonucu yakalandı.

Mehmet Neşeli'nin (37), Güzelyurt Mahallesi'ndeki evinde 7 Temmuz 2008 tarihinde 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışmalar kapsamında Neşeli'nin ailesi, komşuları, iş arkadaşları ve diğer çevresinden 250 kişinin ifadesine başvurdu. Bu kişilerden 27'sinden şüphelenen polis, DNA incelemesi yapılması için kan örneklerini aldı.

ZANLI BAYBURT'TA YAKALANDI

Bu kişilerden Ercan D'den alınan kan örneğinde yapılan DNA incelemesinde, maktul Neşeli'nin tırnak arasında kalan saç ve deri örnekleriyle uyuştuğunu belirleyen ekipler, zanlıyı Bayburt'ta gözaltına aldı. Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan Ercan D'nin ifadesinde, 'Cinayetten bir hafta önce İstanbul'a geldiğini, akşama kadar iş aramaktan yorgun düştüğünü ve Beylikdüzü'ndeki bir parktaki bankta yatarken maktul Mehmet Neşeli'nin kendisini kaldırıp yalnız yaşadığı evinde yemek yedirebileceğini söylemesi üzerine evine gittiklerini' anlattığı öğrenildi. Şüphelinin, yemek sırasında aralarında çıkan bir tartışmanın büyümesi üzerine Neşeli'yi bıçakladığını anlattığı kaydedildi.



13 лет назад