|

Yeni doğan bebekle aile faciası: 5 ölü

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götürmek isteyen ailenin içinde bulunduğu otomobil, kamyona çarptı. Kazada anne, bir günlük bebeği, 4 yaşındaki kızı ve babaanne öldü, baba ise yaralandı

Aa
00:00 - 1/11/2013 Cuma
Güncelleme: 23:08 - 31/10/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni doğan bebekle aile faciası: 5 ölü
Yeni doğan bebekle aile faciası: 5 ölü

Giresun'da meydana gelen katliam gibi kazada aralarında bir günlük bebeğin de bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti. Keşap ilçesi Kılıçlı köyünde Oğuzhan Ç. (28) idaresindeki 28 EP 827 plakalı otomobil, yolun kenarında park halindeki 28 AC 725 plakalı kamyona çarptı. Kazada sürücünün eşi Elif Ç. (27) ile annesi Havva Ç. (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Oğuzhan Ç., bir günlük bebeği ile 4 yaşındaki kızı Asiye Ç. yaralandı. Bebek ve 4 yaşındaki Asiye ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Oğuzhan Ç. İse kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Elif Ç. ve Havva Ç.'nin araçta sıkışan cesetleri Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.

GÖZYAŞINA BOĞULDULAR

Kamyon sürücüsü Haluk Ö. gözaltına alındı. Kazayı duyan ailenin yakınları gözyaşına boğuldu. Anne Elif Ç.'nin, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bir gün önce kız çocuğu dünyaya getirdiği, genç kadının bebeği, 4 yaşındaki kızı, kayınvalidesi ve eşiyle eve gitmek üzere hastaneden ayrıldığı öğrenildi.


10 yıl önce