|

Yine piknik yine top kavgası: 1 ölü,14 yaralı

Batman'da çocuklar arasında çıkan top kavgasından sonra benzer bir olay da dün Osmaniye'de yaşandı. Piknikte top sıçradığı için iki aile arasında çıkan kavgada av tüfekleri, bıçak ve baltalar konuştu.

OSMANİYE (AA)
00:00 - 2/08/2009 Pazar
Güncelleme: 03:27 - 2/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Yine piknik yine top  kavgası: 1 ölü,14 yaralı
Yine piknik yine top kavgası: 1 ölü,14 yaralı

Osmaniye'de, pikniğe giden iki aile arasında 'kaçan top' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2'si ağır 14 kişi yaralandı. İddiaya göre, Cebel Yaylası Suyungözü mevkiinde piknik yapmaya giden Kıl ailesinin kendi aralarında oynadığı top, Küçük ailesinin bulunduğu yere sekti. Bunun üzerine iki aile mensupları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçak, tahra (budama bıçağı) ve baltanın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Küçük ailesi mensupları da av tüfeği ve tabancayla Kıl ailesinin üzerine ateş açtı. Ömer Kıl olay yerinde can verirken, 14 kişi yaralandı.

BÜYÜKLERİN ÇOCUK KAVGASI

Kamyonetle hastaneye götürülen yaralılar, yolda 112 Acil Servis ambulanslarına alınarak Osmaniye Devlet ve Özel İbni Sina hastanelerine kaldırıldı. Mustafa Kıl ile İrfan Küçük'ün durumunun ağır olduğu, tedavisi süren diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kavgaya karışan ve kaçan bazı aile mensuplarını arandığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Batman'da da önceki gün çocukların top oynama yüzünden ettiği kavgaya büyüklerin karışması sonucu çıkan silahlı çatışmada 3 kişi ölmüş, 24 kişi yaralanmıştı.

15 yıl önce