|

Yoğun bakımda yoğun güvenlik

Aa
00:00 - 14/06/2009 Pazar
Güncelleme: 12:22 - 14/06/2009 Pazar
Yeni Şafak
Yoğun bakımda yoğun güvenlik
Yoğun bakımda yoğun güvenlik

Siirt'te yerel radyoda çalışan erkek arkadaşını ziyarete gittiği sırada yakınlarının saldırısına uğrayıp, 6. kattan atlayan ve kaldırıldığı hastaneden ambulansa bindirilirken 5 yerinden bıçaklanan kızın sevk edildiği Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Güres Caddesi'ndeki bir apartmanda faaliyet gösteren yerel radyoda çalışan erkek arkadaşı Ö.F.E'yi ziyaretinde yakınlarının saldırısı üzerine 6. kattan atlayan ve Siirt Devlet Hastanesinden sevki sırasında ambulansa bindirilirken, yakınları tarafından 5 yerinden bıçaklanan N.E'nin DÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sait Alan, AA muhabirine, dün hastanelerine getirilen N.E'nin iç kanama nedeniyle ameliyat planladıklarını, ancak daha sonra buna ihtiyaç kalmadığını söyledi.

Şuan yoğun bakım ünitesinde olan hastanın şuurunun açık olduğunu ifade eden Alan, “Ancak hastamızın vücudundaki ciddi kırıklar nedeniyle hayati tehlikesi sürüyor. Durumunu takip ediyoruz. Ayrıca hastanın can güvenliği nedeniyle yoğun bakım ünitesinin girişinde gerekli güvenlik önlemi alındı”dedi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden genç kızın ağabeyi A.E'nin (23) tutuklanmış, 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

15 yıl önce