|

Yolu açın, çok kötü fırçalar

Sakarya ve Bolu'da katılacağı program öncesi Sapanca'ya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün korumaları ile polisler arasında yolun erken kesilmesi sebebiyle ilginç diyaloglar yaşandı. Yolun erken kesilmesi sebebiyle oluşan trafiği gören korumalar, polislere, "Yolun açın, çok kötü fırçalar" dedi.

İha
00:00 - 1/06/2012 Cuma
Güncelleme: 21:48 - 1/06/2012 Cuma
Yeni Şafak
Yolu açın, çok kötü fırçalar
Yolu açın, çok kötü fırçalar

Cumhurbaşkanı Abdullah ve eşi Hayrünnisa Gül Sakarya ve Bolu'da katılacağı programlar öncesi bugün Sapanca ilçesinde bulunan Güral Otel'e geldi. Cumhurbaşkanı Gül'ün gelişi öncesi Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, otoban gişelerinden otele kadar olan güzergahta geniş güvenlik önlemleri aldı.


Cumhurbaşkanı Gül'ün gelişine kısa bir süre kala trafiği kesen polis ekipleri ile Cumhurbaşkanlığı kurulamaları arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yolun erken kesildiğini belirten korumalar, polislerden konvoyu görene kadar yolun kapatılmamasını istedi. Ancak görevli polis memuru 'Kesin diyorlar, müdürler kestiriyorlar' diye cevap verdi. Bunun üzerine koruma görevlisi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü kastederek polis memuruna "Abi şurayı bir görürse, çok kötü fırçalar' dedi. Bir süre sonra konvoyun yaklaştığını gören Cumhurbaşkanlığı koruması, 'Artık gerek kalmadı, kuyruk 1 kilometre oldu' diye serzenişte bulundu.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, otel önünde bulunan vatandaşlara el sallayarak otele giriş yaptı.

12 yıl önce