|

Zorlu: İhtiyacımız istikrar

Türkiye'nin demokrasi yolunda yol alması gereken bir ülke olduğunu belirten Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, ülkenin şiddetle istikrara ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Cihan
00:00 - 7/07/2008 Pazartesi
Güncelleme: 14:24 - 7/07/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Zorlu: İhtiyacımız  istikrar
Zorlu: İhtiyacımız istikrar

Türkiye'nin demokrasi yolunda yol alması gereken bir ülke olduğunu belirten Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, ülkenin şiddetle istikrara ihtiyaç duyduğunu söyledi. Babası Hacı Mehmet Zorlu'nun ölümünün üçüncü yıldönümü dolayısıyla okutulan Mevlit'e katılmak için Denizli'nin Babadağ'a ilçesine giden Zorlu, toplumun bütün kesimlerini istikrarı bozacak tutum ve davranışlardan uzak durmaya çağırdı.

Zorlu, "Bu ülke bizim. Başka gidecek yerimiz yok. Ülkemizin kalkınması için siyasi istikrarın devamı şart. Bunun için de başta siyasilerimiz olmak üzere bütün kesimlere görevler düşüyor. Yoksa biz kendi kendimizle uğraşırken başkaları bundan yararlanır." dedi. Türkiye'nin demokrasi yolunda ilerlemesi gereken bir ülke olduğuna dikkat çeken Zorlu, "Önceliğimizin ekonomi olması gerektiğini düşünüyorum. Dünyada küresel bir dalgalanma varken ülkemizde birbirimizle, ufak tefek şeylerle uğraşıyoruz. Bütün gücümüzü, ülkemizin refaha kavuşması için kullanmalıyız" şeklinde konuştu


16 yıl önce