|

Başbakan Yıldırım: Ders almadıysanız beterini görürsünüz

Kastamonu'da konuşan Başbakan Yıldırım, "Ülkemize, içeride ve dışarıda zarar vermeye çalışan bu terör örgütleri, onların sırtını sıvazlayanlar şunu iyi bilsinler ki eğer 15 Temmuz'dan ders almadıysanız daha da beterini görürsünüz" dedi.

Yeni Şafak
17:47 - 26/12/2016 الإثنين
Güncelleme: 18:54 - 26/12/2016 الإثنين
Yeni Şafak

Başbakan Binali Yıldırım, Kastamonu'da halka hitap etti.



Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:



15 Temmuz'da millet olarak ayağa kalktık, alçak FETÖ'cülere dersini verdik. O gece siz çocuklarınızın geleceğine sahip çıktınız. Biz, alçakların önünde eğilmeyiz, bir tek yaradanın önünde eğiliriz.



Avrasya Tüneli'nin eşi benzeri yok


139 yıllık hayal gerçek oldu, Ilgaz Tüneli açıldı. Biz iş üreterek bugünlere geldik. Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyanlardanız. Avrasya Tüneli'nin dünyada eşi benzeri yok.



Ülkemize, içeride ve dışarıda zarar vermeye çalışan bu terör örgütleri, onların sırtını sıvazlayanlar şunu iyi bilsinler ki eğer 15 Temmuz'dan ders almadıysanız daha da beterini görürsünüz.



'79 milyon ülkesini savunmaya gece gündüz hazır
'


Bu ülke, bu millet birbirine kenetlenirse, bu ayyıldızlı bayrağa sahip çıkarsa, hiç ama hiçkimse bize bir şey yapamaz. Bunu 15 Temmuz'da gördük mü? 15 Temmuz gecesinde bombaların, saldırıların, mermilerin altında şehadet şerbetini içme, gazi olma pahasına ülkemizi alçaklardan koruduk mu? İşte tekrar görev düşerse, herkes bilsin ki 79 milyon ülkesini savunmaya gece gündüz hazırdır. Birliğimizi, kardeşliğimizi kimse bozamaz. Türkiye aydınlık geleceğe doğru adım adım ilerliyor.




#Başbakan
#Binali Yıldırım
٪d سنوات قبل