|

Bozdağ'dan sosyal medya teröristleriyle ilgili açıklama

Son dönemde gerçekleştirilen alçak saldırıların ardından sosyal medya hesaplarından paylaşılan provokatif mesajlar gündemdeydi. Bu paylaşımlarla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bozdağ, "Sağduyu ve basiretten yoksun sosyal medya paylaşımlarını yaymayalım ve bunların bizi yönlendirmesine izin vermeyelim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:52 - 19/12/2016 понедельник
Güncelleme: 12:01 - 19/12/2016 понедельник
Yeni Şafak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör saldırıları sonrasında sosyal medyadan provokasyon amaçlı paylaşılan mesajlarla ilgili açıklama yaptı. "Terörün panzehiri birliğimizi ve kardeşlik hukukumuzu korumaktır" diyen Bozdağ, şu ifadeleri kullandı:



"Terör,terör örgütleri ve terör saldırılarının bir hedefi de;milletimizin birliğini bozmak ve aramızdaki kardeşlik hukukunu yok etmektir. Her terör saldırısı karşısında,birliğimize ve kardeşlik hukukumuza daha fazla sahip çıkarak, teröre ve terör örgütlerine cevap vermeliyiz.



Terörün/terör örgütlerinin istediği kaos, kargaşa, provokasyonlar ile terörün panzehiri, birliğimizi ve kardeşlik hukukumuzu korumaktır. Bilgi, gerçek, sağduyu ve basiretten yoksun sosyal medya paylaşımlarını yaymayalım ve bunların bizi yönlendirmesine izin vermeyelim."






#Bekir Bozdağ
#Sosyal Medya
#Terör
7 лет назад