|

Gök kubbeyi başlarına yıkacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz, pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlerin başına gök kubbeyi yıkacağız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:26 - 2/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin paylaşımda bulundu. “(Yeni bir yılın sıcaklığıyla umutlanalım) derken, Türkiye'nin yeni bir terör saldırısıyla sarsıldığını” belirten Bahçeli, azılı katillerin bu defa bir gece kulübünü hedef aldığını, masumların alçakça katledildiğini, 2017 yılının ilk anlarında terörün hain ve vahşi yüzünü tekrar gösterdiğini kaydetti. Bahçeli, “Acımız büyüktür, öfkemiz büyüktür, ama metanetimiz de büyüktür. Elbette terörizm kazanamayacak, elbette hainler ve işbirlikçiler hedefledikleri yıkım ve çözülmeye dünya gözüyle şahit olamayacaklardır” dedi.



TERÖRİSTLER KUKLA


“Gerçekte, teröristlerin ve terör örgütlerinin kukla olduğuna” dikkati çeken Bahçeli, bunların arkalarında duran canavar güçlerin, Türkiye üzerinde ve Ortadoğu'da “vahşi hesap” yaptığını belirtti. Bahçeli, şöyle devam etti: “Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizi bölemeyecek, ülkemizi paylaşamayacaklardır. Kaderimize ve milli namusa sahip çıkacağız. Herkes müsterih olsun, provokasyonlara dikkat etsin ve merak etmesin ki zalimleri, mazlumların dua ve dirençleri yok edecektir. MHP, Türkiye'nin adeta bir savaş cephesinde olduğunu görmektedir. Sonuna kadar devlet ve milletiyle bir, beraber olacaktır. Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz, pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlerin başına gök kubbeyi yıkacağız.”



#Devlet Bahçeli
#Terör saldırısı
7 yıl önce