|

İstanbul Emniyet Müdürü'nden sert tepki: Siz kimin köpeğisiniz

Beşiktaş'ta 30'u polis 38 kişinin şehit olduğu alçak saldırılar sonrası, İstanbul emniyet Müdürlüğü'nde şehit polislerimiz için cenaze töreni düzenlendi. Cenazede konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Sizler kimlerin köpeğisiniz onu söyleyin" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:49 - 11/12/2016 Pazar
Güncelleme: 14:57 - 11/12/2016 Pazar
Yeni Şafak
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, şehit polisler için düzenlenen cenaze töreninde konuştu.
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, şehit polisler için düzenlenen cenaze töreninde konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 5 şehit polisimiz için düzenlenen cenaze töreninde yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi Beşiktaş ilçesinde terörist eylem sonucu 38 şehidimiz var. Çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Bu ve bunun gibi alçak terör saldırıları asayişi bozmak, yurtiçi ve yurtdışındaki huzuru bozmak, mücadeleyi başarıyla devam ettiren emniyet mensuplarını yıldırmak için yapılıyor."



Terör örgütlerine seslenen Emniyet Müdürü Çalışkan, "Ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Sizler kimlerin köpeğisiniz onu söyleyin. Tüm terör örgütlerine sesleniyorum, vermek istediğiniz adi mesaj anlaşılıyor. Bu saldırıyla ilgili olanlar en kısa zamanda yakalanarak cezaları verilecek. Aziz şehitlerimize karşı en önemli vazifemiz çok çalışmak. Onlar bizim için emanettir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun" ifadelerini kullandı.










#Mustafa Çalışkan
#İstanbul Emniyet Müdürü
7 yıl önce