|

Teklifi reddetti canından oldu

Ankara''da adam yaralamaktan sabıkalı Orhan M., TRT sanatçısı Hatice Kaçmaz''a evlenme teklif etti. Çocuğunu üvey baba elinde büyütmek istemeyen Kaçmaz ise teklifi reddetti. Dün genç kadını kaçırmaya çalışan cani adam, başaramayınca 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

.
00:00 - 19/09/2014 Cuma
Güncelleme: 23:49 - 18/09/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Teklifi reddetti canından oldu
Teklifi reddetti canından oldu

Başkent''te TRT Sanatçısı Hatice Kaçmaz, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 15 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olay, Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi''nde bulunan İbrahim Karakoç Parkı''nda dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

KAÇIRMAK İSTEDİ OLMADI

İddiaya göre, 33 yaşındaki TRT Sanatçısı Hatice Kaçmaz, cumartesi günü daha önce kendisine evlilik teklifinde bulunan Orhan M.''nin teklifini 5 yaşındaki kızının üvey baba elinde büyümemesi gerekçesiyle reddetti. Bunun üzerine genç kadından vazgeçmeyen Orhan M. belli bir süre teklifini yineledi ancak olumlu bir cevap alamadı. Genç kadının markete çıkmasını fırsat bilen zanlı Orhan M. kadını kaçırmak istedi. Zanlı, direnen genç kadını kaçıramayacağını anlayınca tartaklayarak, yol kenarındaki İbrahim Karakoç Parkı''na sürükledi.

3''Ü KALBİNE15 BIÇAK

Daha sonra üzerinde bulunan bıçakla kadını oyun parkındaki oturakların dibinde bıçakladı. 15 yerinden bıçak darbesi alan genç kadının sadece kalbinin bulunduğu bölümü 3 kez bıçaklayan zanlı olay yerinden hızla uzaklaştı. Kaçmaz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hatice Kaçmaz, 2 yıl önce bir trafik kazasında eşini kaybetmiş, üç buçuk yaşında Anise adında bir kızı vardı. Olayın ardından gözaltına alınan Orhan M. tutuklandı.

Öz kardeşini yaralamaktan sabıkalıymış

Katili tanıtımatıklarını söyleyen baba Dilaver Süleymanoğlu '' Bir gün iki kadın geliyor, ''Bekar oğlumuz var, kızını istemeye geldik'' diyorlar. Annesi ve kız kardeşi. Kızım da ''Benim çocuğum var, evlenmek istemiyorum'' diyor. Hepsi bu kadar. Daha önce de meğer tehdit etmişler, annesiyle beraber kızımın peşinde geziyorlarmış'' dedi. Katilin kardeşini yaralamaktan sabıkası olduğunu ifade eden baba Süleymanoğlu ''Biz böyle adama zaten kız veremeyiz. Eğer kızım bana ''Peşimde adamlar var, beni tehdit ediyorlar'' deseydi. En azından baba olarak yavrumuzu korurduk. Olay günü marketten alışveriş yapmaya gitmiş. O sırada olay yaşanmış'' diye konuştu.


10 yıl önce