|

28 Şubat'ın iktisadi zaman tüneli

Türkiye'nin Kültür hayatında önemli görevlerden bulunan Erhan Erken'in 28 Şubat postmodern darbe süreci ve sonrasında ülke olarak geçirdiğimiz kritik dönemlerin, sosyal ve iktisadi hayatımıza yansımalarını mercek altına alan "Zaman Tünelinden Geçerken" isimli kitabı yayınlandı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 16/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:45 - 17/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
28 Şubat'ın iktisadi zaman tüneli
28 Şubat'ın iktisadi zaman tüneli

Erhan Erken, Profil Kitap'tan çıkan 'Zaman Tünelinden Geçerken'de bu zamana kadar hayat ve iktisat kavramının derinliğini kavrayamayanlar ve meseleyi sadece 'para' kavramı etrafında şekillendirenlerin aksine çok farklı bir bakış açısı sunuyor.

Üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen sıcaklığını koruyan, demokrasi kadar ülke ekonomisine de büyük zararlar veren 28 Şubat postmodern darbesinin iktisadi hayatımızdaki etkilerini geniş bir çerçevede alan Erken, iktisat kavramanın sadece para olmadığını detaylarıyla anlatıyor kitabında.

Yayınevi: Profil Kitap
Genel Koordinatör: Münir Üstün
Genel Yayın Yönetmeni: Cem Küçük
Sayfa Sayısı: 128

Rakamlar tek başına yetmez

Tanıtım bülteninden: "Ülkemizdeki her bir varlık bize ait bir değerdir. Bir değerin kaybı adeta ülkenin yarınlarının kaybıdır. Bu bakımdan, kayıpların izahı için rakamlar tek başına yeterli olmaz. Kayıplarda, rakamlar sadece bir fikir verebilir fakat asıl olan rakamı da aşan iktisat ve hayat disiplinimizin dengesinin ne derece bozulduğudur."


10 yıl önce
default-profile-img