|

17. İSMEK sergisi açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları 17. Genel Sergi ve Festivali'nde, Türk İslam sanatlarından resim ve fotoğrafa, giyimden nakışa pek çok alanda ortaya koyulan el emeği göz nuru çalışmalar sergileniyor.

Aa
00:00 - 16/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:18 - 16/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
17. İSMEK sergisi açıldı
17. İSMEK sergisi açıldı

İSMEK, 17. Genel Sergi ve Festivali büyük bir coşkuyla açıldı. Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi''nde, İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği açılışa, İBB Başkanı Kadir Topbaş''ın eşi Özleyiş Topbaş, İBB Başkan Vekili Ahmet Selamet ve çok sayıda davetli protokol katıldı. Törende konuşan Özleyiş Topbaş, ''Geçmişle geleceğin birbirine bağlanmasına ve kültürlerin devamına hizmet eden İSMEK''i kutluyorum.'' şeklinde konuştu.

Sergide neler var?

14 Haziran'da Feshane Fuar ve Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan etkinlik, kuyumculuktan bebek şekeri yapımına, yemekten minyatüre, moda tasarımından resme kadar pek çok ürüne ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yapıyor.

Ziyaretçiler, bu yıl 220 binin üzerinde İstanbulluya 269 branşta eğitim imkanı sağlayan İSMEK kursiyerlerinin yıl boyunca yaptığı çalışmaları satın alabiliyor.

Sergiye gelen ziyaretçiler, düzenlenen pek çok etkinliğe de ücretsiz olarak katılma fırsatı bulabiliyor. Seminerler, canlı performanslar ve atölye çalışmaları ile merak ettikleri konularda bilgi sahibi olan ziyaretçiler müzik etkinlikleri ile hoşça vakit geçiriyor.

İSMEK 17. Genel Sergi ve Festivali, 22 Haziran tarihine kadar, 10:00 ile 19:30 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

10 yıl önce