|

"Affedilmeyenler" fotoğraf sergisi

Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ''Affedilmeyenler '' sergisi 03 Aralık-28 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşuyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 2/12/2013 Pazartesi
Güncelleme: 09:38 - 2/12/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
"Affedilmeyenler" fotoğraf sergisi
"Affedilmeyenler" fotoğraf sergisi

Dünyaca ünlü markaları objektifine yansıtan Aykut Bozan sokak ve insan temalı fotoğraf çalışmalarını ilk kişisel sergisinde sanatseverlerle buluşturuyor. Sanatçı İstanbul'un sokaklarında yaşayan evsiz insanlara karşı salt acıma duygusunu ön plana çıkarmak yerine hayatın rutini içinde sıradanlaşarak yok olan veya giderek eksilen duyguları kareleriyle anlatmaya çalışıyor.

Genç televizyoncu ve reklam oyuncusu Anıl Kurtuldu'nun proje koordinatörlüğünü üstlendiği sergide Koray Bozan asistan, Seyhan Adıgüzel ise makyöz olarak görev almakta.

Ünlüler de bu sergide...

Parkturk'ten yapılan yazılı açıklamaya göre; Beyoğlu Belediyesi ev sahipliği ve Parkturk'ün sponsorluğunda hayata geçecek sergi kapsamında, aralarında Nefise Karatay, Engin Hepileri, Ragıp Savaş, Nurseli İdiz, Hakan Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Musa Uzunlar, Haldun Boysan, Aslıhan Gürbüz, Begüm Birgören, Barış Atay, Murat Serezli, Timur Acar, Kerem Kupacı, Barış Çelikol, Çisil Oral ve Doğukan Manço'nun bulunduğu isimler bir günlerini sokakta geçirdi.

"Affedilmeyenler" sergisi, 3-28 Aralık arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.

10 yıl önce