|

Alişan''dan eleştirilere fotoğraflı yanıt

Başbakan Erdoğan''ın vizyon toplantısına katıldığı için sosyal medyada eleştirilere maruz kalan Alişan kendisini eleştirenlere twitter''dan fotoğraflı yanıt verdi.

İha
00:00 - 15/07/2014 Salı
Güncelleme: 12:20 - 15/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Alişan''dan eleştirilere fotoğraflı yanıt
Alişan''dan eleştirilere fotoğraflı yanıt

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan''ın düzenlediği vizyon toplantısına katılan bir çok ünlüden biri olan Alişan hakknda ve diğer ünlüler hakkında sosyal medyada karalama kampanyası başlatılmıştı. Bu ünlülerden biri olan Alişan da sessizliğini bozarak twitter''dan fotoğraf paylaştı.

Başbakan Erdoğan ile 1999 yılında cezaevi ziyaretinde çekilmiş fotoğrafı paylaşan Alişan: '' Sadece bugün değil, dün cezaevindeyken de yanındaydım'' sözleriyle paylaştı.

İşte Alişan''ın açıklamaları

SADECE BUGUN DEGİL DÜN CEZAEVİ'NDEYKENDE YANINDAYDIM

Dün'den beri küfür eden,aşağılayan,cahillikle suçlanan hatta çok ileri gidip vatan hainliğine kadar giden twitler ve hala devam eden yorumlar yazıyorsunuz..Kimseye cevap vermedim ve vermeyeceğim de..Bu resim 1999 yılında Ve sayın Başbakanımız o zaman cezaevindeyken yani sadece cezaevinde bir mahkumken çekilmişti.

O zaman ne belediye başkanı ne milletvekili nede bürokrattı..Yani iddia ettiğiniz gibi konser almak için yada TV programı yapabilmek için değildi ziyaret amacım ..Ben haksızlığa uğradığına inandığım için sadece bir şiir okudu diye cezaevine giren sevdiğim değer verdiğim bir büyüğüme ziyarete gittim.Ve hatta secimler olduğunda çok iyi hatırlarsınız ki ben ve birçok sanatçı arkadaşım büyüğüm o zamanın iktidar partileri dahil hatta Genç Partinin mitinglerinde konserler verdik..Ak Parti'nin bir tane bile mitinginde konser vermedim..

Bugüne kadar sayın Başbakanımızdan tek bir şey kendi adıma bana maddi manevi yarar sağlayacak bir şey istediysem yada faydalandıysam mübarek Ramazan günü Allah çarpsın.. Tam 17 sene oldu ve su ana kadar kazandığım her kuruşu beni seven benim albümlerimi alan dizilerimi izleyen TV programlarımı izleyenler sayesinde aldım.Allah hepsinden razı olsun..Ben politikadan anlamam bugüne kadar da politik hiçbir demecim olmadı.. Şarkı okurken yada şarkı seçimi yaparken bunu sağcılar sever bunu solcular sever bu tam su kesime göre bir şarkı diye düşünerek okumam!!Ülkeme hizmet eden bütün büyüklerim için saygım sonsuzdur...

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük abim olarak seviyorum semtimizin abisi olarak seviyorum Türkiye'ye yaptığı hizmetlerden dolayı seviyorum adamlığından insanlığından dolayı seviyorum. Bana hala hakaret etmek isteyen hala bir şeylerle itham etmek isteyenler varsa buyurun. Ama sunu bilin ki burası bir hukuk devleti ve hakaretleriniz cezasız kalmayacak.

10 yıl önce