|

"Allah''ın Sırdaşı Hz. Muhammed" çıktı

Kutlu doğum haftası nedeni ile yayınevleri efendimizle alakalı yeni ve güzel eserler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Paradoks Yayınları arasında neşredilen ''Allah''ın Sırdaşı Hz. Muhammed'' kitabı, farklı tarz ve üslubu ile gönüllerde peygamber sevgisini yeniden yeşertecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 9/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:14 - 9/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
"Allah''ın Sırdaşı Hz. Muhammed" çıktı
"Allah''ın Sırdaşı Hz. Muhammed" çıktı

''Aşkın Peygamberi Hz. Muhammed'', ''1453 Fetih'', ''Aşkın Mührü Kimya'' ve ''Mor Rüya'' gibi kitaplarının yazarı Eda Bildek imzası ile çıkan ''Allah''ın Sırdaşı Hz. Muhammed'', ''O Peygambere uyun ki, doğru yolu bulasınız.'' Ayeti Kerimesinin rehberliğinden çıkışla, içsel bir eksiklik ve arayışla kıvranan ruhlara ışık olacak nitelikte kaleme alındı.

''İlk nur Muhammed (a.s) a aittir.''

Peygamber Efendimizi işaret eden ayetlerden seçkilerle aralanan kitap, 99 isimle Hz. Muhammed''i anlatıyor… Ve bir arayış çığlığıyla aralanan sayfalar, asıl aşk''ın kaynağına doğru sizi itiyor ve daha âlemler yaratılmadan varolan kaynağa, efendimize götürüyor. O sürece aralanan kapının ise ''Allah, kâinatı yaratmak istediği zaman o nuru dört parçaya böldü. Birinci parçadan kalemi yarattı. İkinci parçadan levh''i yarattı. Üçüncü parçadan da arş-ı yarattı. Sonra dördüncü parçayı da yine dört parçaya böldü. Birinci parçadan arş-ı taşıyan melekleri yarattı. İkinci parçadan kürs-ü''yü yarattı. Üçüncü parçadan düğer melekleri yarattı. Dördüncü parçayı da yine dört parçaya böldü. Birinci parçadan gökleri yarattı. İkinci parçadan yerleri yarattı. Üçüncü parçadan ise cennet ve cehennemi yarattı. Dördüncü parçayı yine dört parçaya ayırdı. Birinci parçadan müminlerin gözlerinin nurunu yarattı. İkinci parçadan gönüllerin nurunu yarattı. –Ki bu nur, La ilahe illallah Muhammed-ür Rasulullah- şeklinde olan kelime-i tevhittir.'' Bu ilk nur Muhammed (a.s) a aittir.'' sizi nasıl bir dünyanın beklediği konusunda kuşatıyor…

Paradoks yayıncılıktan çıkan bu yeni kitap, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed s.a.v.''i yeniden tanımak ve kalbimize dokunuşuna izin vermek isteyenlerin kalesi olacak nitelikte hazırlandı ve kitapevlerindeki yerini aldı.


10 yıl önce