|

Antalya Türk Müziği Günleri başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 132. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek Antalya Türk Müziği Günleri, 4 Nisan'da başlayacak.

Aa
00:00 - 1/04/2014 Salı
Güncelleme: 11:10 - 1/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Antalya Türk Müziği Günleri başlıyor
Antalya Türk Müziği Günleri başlıyor

Bu yılki programa 8 çocuk ve gençlik, 24 Türk sanat müziği, 12 Türk halk müziği, 3 engelli korosu olmak üzere 47 topluluk katılacak.

Etkinlik kapsamında İnci Çayırlı, Cemile Uncu, Ayşe Taş, Çiğdem Gürdal, Göksel Baktagir, Kadri Şarman, Selçuk Aygan, Kemal Caner, Mustafa Hisarlı, Neşe Dilekçioğlu, Dündar Yıldız, Aydemir Tuncer, Hayati İnanç, Hakan Emre Ziyagil'in de arasında bulunduğu ses ve saz sanatçıları, müzik tutkunlarıyla buluşacak.

Antalya'da 6 Nisan'a kadar devam edecek Türk Müziği Günleri kapsamında açık oturumlar, paneller ve resim sergileri de düzenlenecek.

6. Antalya Uluslararası Koro Festivali

Bu yıl 6'ncı kez düzenlenecek Uluslararası Koro Festivali, yarın başlayacak. Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Smarts Organizasyon tarafından düzenlenen festivale Türkiye, İsveç, Bulgaristan, Slovenya ve Polonya'dan 14 koro katılacak. Sanat danışmanlığını Nikolay Merdzhanov'un üstlendiği festivalin açılışı, 2 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Festival kapsamında uluslararası jüri üyelerinden oluşan seçici kurul, katılımcı korolar arasında en başarılısını seçecek.

Festival, 5 Nisan'da ödül töreniyle sona erecek.

10 yıl önce