|

Atların Efendisi İstanbul'da

"Atların Efendisi", İspanyol binicilik ustası Miguel Barrionuevo ile seçkin Endülüs Atları'nın duygusal hikâyesini ve ustanın onlarla olan güzel ilişkisini anlatıyor. Gösteride 60 eğitimli Endülüs atı görev yapıyor.

Ayşe Büşra Erkeç
00:00 - 14/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:23 - 14/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Atların Efendisi İstanbul'da
Atların Efendisi İstanbul'da

Türkiye'de ilk kez sahnelenen "Atların Efendisi" gösterisindeki Miguel Barrionuevo ile seçkin Endülüs Atları'nın sunduğu gösteride bazen atların gözlerindeki hüzne bazen de kıvrak müzik eşliğinde sergiledikleri dansa şahit oluyorsunuz.

Gösteri ve sahne tasarımında dikkat çeken başka bir mevzu ise, Atların tarihten gelen güç yapıyı da gözler önüne sermeleri. Bazen ışık, müzik ve binicilerin kostümleriyle kendinizi sıcak bir çölün ortasında, bazen serin bir deniz kıyısında, bazen de dağlarda koşan bir atın sırtında görebiliyorsunuz.

Ekip...

Biniciler ekibinde Barrionuevo'nun yanı sıra Alejandro Barrionuevo, Alex Giona, Manolo Zumariva, Ricardo Navas ve VOLTIGE Sherzod Mamatov da yer alıyor.

At eğitmeni Alex Gıone "Atların Efendisi" sanat, güç ve gurur dolu bir gösteri… Usta ve atı birleştiren koşulsuz sevgi, dev bir dans şovuyla renkleniyor.' açıklamasında bulunurken; Projenin Türkiye temsilcisi Özkan Ulusoy ise 'İspanyol Endülüs Atları'nın olağanüstü gösterileri Türk izleyicilerinin nefeslerini kesecek. Bu soylu hayvanların olağanüstü hareketlerini kim heyecan duymadan izleyebilir ki?' ifadelerinde bulunuyor.

Lord Of The Horses 'Atların Efendisi' İstanbul'da Ora Arena'da 1 Nisan'da başlayan gösterilerine, her Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak kaydı ile 1 Haziran tarihine kadar devam edecek.


10 yıl önce