|

Bir fuar daha biterken

İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılaşan 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı son günlerine girdi. Kadir gecesi kapanacak olan fuarda, birbirinden değerli yazarlar okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Harun Karaburç
00:00 - 20/07/2014 воскресенье
Güncelleme: 22:07 - 19/07/2014 суббота
Yeni Şafak
Bir fuar daha biterken
Bir fuar daha biterken

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İBB Kültür A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın sonuna yaklaştık. İstanbullular önümüzdeki yıla kadar yolunu gözleyecekleri fuarın son günlerini kaçırmamak için Beyazıt'a koşuyor. 23 Temmuz Kadir Gecesi akşamı son bulacak fuarda, ESKADER'in desteğiyle gerçekleşen ve Beyazıt Kütüphanesi'nde yapılan Beyazıt Ramazan Sohbetleri son güne kadar ziyaretçileri selamlayacak. Ramazan'ın yirmi ikinci günü Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde yapılacak programın sohbet konuğu, eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu olacak. Saat 18.00'de başlayacak programda Ramazan'a özel bir sohbet gerçekleştirecek olan Vakkasoğlu, konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularını cevaplayacak ve kapanışa kadar Nesil Yayınları standında kitaplarını imzalayacak.

İMZA GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

İbrahim Paşalı, Adem Özköse, Ömer Sevinçgül, Ömer Döngeloğlu, Adem Güneş, Ahmet Maraşlı, Mustafa Orakçı, Ali Karaçam, Betül Aşık, Efkan Yeşildağ, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Kadir Mısıroğlu, Turgay Başyayla ve Erol Erdoğan bugün imza sevenlerine Beyazıt Meydanı'nda imza dağıtacak. Ankara Kocatepe Camii avlusundaki fuarda ise Halit Ertuğrul, İsmail Çolak, Ali Rıza Baysan, Osman Azman ve Nurdan Damla standlarındaki yerlerini alacaklar.

İyilik için sanat

Deniz Feneri Derneği'nin Sanat İyilik İçin Sergileri devam ediyor. İyiliğe gönül vermiş sanatkarların eserlerinden oluşan, geliri iyilik projelerine gönderilen Sanat İçin İyilik sergilerinin bu defaki hedefi Moritanya'da 5.000 kişiye hizmet verecek bir sağlık ocağı yapmak. Bu amaçla düzenlenen Klasik Türk Sanatları sergisi 21 Temmuz 2014 Saat 16:00'da Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde açılacak.

10 лет назад