|

Bombardıman altında yardım dağıttılar

Gazze''de günlerdir devam eden ağır İsrail saldırıları Türkiyeli yardım kuruluşlarını yıldırmıyor. Saldırıların en yoğun olduğu bölgelerde gıda yardımı dağıtan Cansuyu Derneği Gazze ekibi, binlerce kişiye yardım ulaştırdı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 22/07/2014 mardi
Güncelleme: 12:04 - 22/07/2014 mardi
Yeni Şafak
Bombardıman altında yardım dağıttılar
Bombardıman altında yardım dağıttılar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği''nin Gazze Acil Yardım Ekibi, ağır bombardıma rağmen yardım çalışmalarını aksatmıyorlar. Bombardımanın yoğunlaştığı Han Yunus gibi bölgelerde mahsur kalan Gazzelilere yardım ulaştıran Cansuyu ekipleri adeta ölüme gidiyorlar.

İsrail''in hareket eden her araca saldıracağını açıklamasına rağmen bazen araçlarla bazen de gönüllüler vasıtasıyla yürüyerek yardım dağıtan Cansuyu ekipleri Gazze''de binlerce kişiye ulaştı. Bombardıman sonucu yıkılan evlerin tekrar vurulmayabileceğini düşünerek buralarda yardım çalışmalarını organize eden Cansuyu aynı zamanda Gazze''deki 1600 yetime de aylık maaşlarını dağıtıyor.

Dernekten yapılan açıklamada Gazze''ye yardım göndermek isteyen hayırseverlerin derneğin Genel Merkezi, İl Temsilcilikleri, www.cansuyu.org.tr internet hesabı ve bankalardaki kurumsal tahsilat hesapları aracılığı ulaşabilecekleri ifade edildi.


il y a 10 ans