|

Buika ile Pink Martini İstanbul'da

İspanyol aşk şarkılarının usta sesi Buika ile Pink Martini, 15 Temmuz'da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullu hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 26/06/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:09 - 26/06/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Buika ile Pink Martini İstanbul'da
Buika ile Pink Martini İstanbul'da

Flamenko ile cazı bir araya getirerek, flamenkoyu farklı boyutlara taşıyan ve dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandıran Buika, "copla" söylediği şarkılarını adeta yaşıyor, kelimelerle oynuyor ve duyguları içerek kulaklara fısıldıyor. İkinci albümü ''Mi Nina Lola'' albümü ile İspanyol Müzik Ödülleri''nde ''En İyi Prodüksiyon'' ve ''En İyi İspanyolca Albüm'' dallarında, ''El Ultimo Trago'' albümü ile de ''En İyi Tropikal Albüm Grammy''sini kucaklayan Buika, yepyeni albümü La Noche Mas Larga'da kendi şarkıları ve de Siboney, Ne Me Quite Pas ve Throw It Away gibi klasikleşmiş şarkıları seslendiriyor.

Pink Martini konseri

"Sympathique", "Hang on Little Tomato", "Hey Eugene!", "Splendor in the Grass", "Joy to the World", "1969" ve "A Retrospective" albümleri ile Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip, her albümleri ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini, yepyeni albümleri ''Get Happy''nin Avrupa turnesinin kapsamında Pasion Turca organizasyonu ile 15 Temmuz'da İstanbul'da sahne alacak.

Pink Martini, konserin 2. yarısında sahne alacak.

10 yıl önce