|

Dombra'nın orijinalini seslendirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konser vermek için gelen Uğur Işılak, AK Parti'nin 2014 yerel seçimlerinde kullandığı Dombra şarkısını orijinal sözleri ile seslendirdi.

İha
00:00 - 30/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:30 - 30/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Dombra'nın orijinalini seslendirdi
Dombra'nın orijinalini seslendirdi

Kdz. Ereğli Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Erdemir ofis binası yanındaki boş alana yaklaşık bin 500 kişilik iftar çadırı kurdu. İftar programında zaman zaman yemek dağıtımı nedeniyle vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı. Ezanın okunması ile birlikte protokol ve bazı vatandaşlar iftarını açarken, bazıları ise dakikalarca yemek kuyruğunda beklemek zorunda kaldı. İftarın ardından sahil bandında çeşitli gösteriler yapıldı. Amfi Tiyatro yanındaki alanda yapılan ateş şov vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Konser için Kdz. Ereğli ilçesine gelen sanatçı Uğur Işılak, AK Parti tarafından seçim müziği olarak kullanılan Dombra şarkının bu kez orjinalini seslendirdi. Uğur Işılak Necip Fazıl Kısakürek'in ünlü şiiri 'Sakarya'nın sözleri ile bestelediği şarkıyı da seslendirdi. Konser sırasında hayranlarını coşturan uğur Işılak, konserde son şarkısını Dombra'ya ayırdı. Dombra'yı orijinal sözleri ile seslendiren Uğur Işılak hayranlarından büyük alkış aldı.

10 yıl önce