|

Elvis Presley sergisi

Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley, 36. ölüm yıldönümünde Novada Ataşehir AVM''de anılıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 20/08/2013 Salı
Güncelleme: 10:52 - 20/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Elvis Presley sergisi
Elvis Presley sergisi

Novada Ataşehir AVM'de, 16 Ağustos''ta açılan ''Müziğin Efsane İsmi Elvis Presley'' sergisine ev sahipliği yapacak. Rock''n Roll''un kralı, efsane şarkıcı Elvis Presley''in 36. ölüm yıldönümünde açılacak sergi, fenomen haline gelen sanatçının hayatından kesitleri günümüze taşıyacak.

26 Ağustos tarihine kadar açık kalacak sergi, Novada Ataşehir AVM, Sony Music, Elvis Türk Kulübü ve Çemenzar Lions Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Sergide Koleksiyoner Korkmaz Uluçay''ın koleksiyonunda yer alan 1950, 1960 ve 1970'li yıllara ait Elvis Presley''in orijinal long play kapakları, 45''lik single''ları, sanatçının başrol oynadığı filmlere ait orijinal lobi kartları, 1960''lı yılara ait Türkçe ve İtalyanca film afişleri, Elvis Presley''in kapak olduğu veya konu edinildiği çok sayıda Türkçe ve İngilizce dergi ve fotoğraf gibi orijinal eserlerin yanı sıra t-shirt, saat, tepsi gibi hatıra eşyaları da sergilenecek.

Sergide Korkmaz Uluçay koleksiyonuna ek olarak Sony Music koleksiyonunda yer alan albüm kapakları ve Elvis fotoğraflarının baskıları da görülebilecek.

''Müziğin Efsane İsmi Elvis Presley'' sergisi Novada Ataşehir AVM Sergi Salonu''nda ücretsiz gezilebilir.

11 yıl önce