|

Emel Sayın fotoğrafları sergisi açıldı

Emel Sayın'ın 1000 fotoğrafının bulunduğu serginin satışından elde edilecek gelir, Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği'ne bağışlanacak. Sunuculuğunu Halit Kıvanç'ın üstlendiği serginin açılışında konuşan Emel Sayın, çok duygulandığını belirterek, sevenleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi

.
00:00 - 17/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 16:02 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Emel Sayın fotoğrafları sergisi açıldı
Emel Sayın fotoğrafları sergisi açıldı

Serginin kendisini yıllar öncesine götürdüğünü ifade eden Sayın, "O kadar gururluyum ki; verdiğim emekler boşa gitmemiş. Bir sanatçı için en büyük mutluluk. Çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Kendimi izliyorum, beni geçmişe de götüren bir etkinlik. Bugünkü organizasyonun en güzel yanı Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği'ne bir yardım etme ve armağan verebilme imkanımız doğmuş oldu. Bunun için de mutluluk duyuyorum" diye konuştu.


Serginin açılışını Emel Sayın ve Halit Kıvanç, yetkililerle beraber kurdele keserek gerçekleştirdi. Daha sonra fotoğraflarının olduğu sergiyi gezen Emel Sayın, duygusal anlar yaşadı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sanatçı, engelli bir gencin de tekerlekli sandalyesini bir süre sürerek gezdirdi. Emel Sayın'a Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği tarafından, çiçek ve plaket takdim edildi.


Sergide, 50 kişilik ekibin 3 ayda hazırladığı fotoğraflar, 26 bin metrekare alana sahip alışveriş merkezi içindeki koridorlarda ve mağaza vitrinlerinde sergileniyor.

Emel Sayın'ın setlerden galalara, gazete kupürlerinden en özel anlarına ait fotoğrafların bulunduğu sergi, 1 ay boyunca gezilebilecek.

10 yıl önce