|

Film Festivali'nde Vodafone ayrıcalığıyla ilk gala yapıldı

00:00 - 30/03/2012 Cuma
Güncelleme: 22:55 - 29/03/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Film Festivali'nde Vodafone ayrıcalığıyla ilk gala
Film Festivali'nde Vodafone ayrıcalığıyla ilk gala

Bu yıl 31. kez dünya sinemasının en iyi örneklerini İstanbullu sinemaseverlerle buluşturacak olan İKSV Uluslararası İstanbul Film Festivali öncesinde Vodafone, İKSV Beyaz ve Siyah Lale Kart sahiplerine bir sürpriz yaşattı.

Sinemaseverlerin her yıl merakla beklediği bu önemli etkinliğin öncesinde İKSV Beyaz ve Siyah Lale Kart sahipleri, Vodafone Red'in katkıları ile festivalin en öne çıkan filmlerinden Aramızda Bebek Var'ı ilk kez ve herkesten önce izledi.

Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci ve İstanbu Film Festivali Direktörü Azize Tan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen özel gösterim; iş, sanat ve basın dünyasından birçok ünlü ismi Teşvikiye Cities Citylife Sineması'nda buluşturdu.

Remi Bezançon'un yönettiği; Louise Bourgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken Aramızda Bebek Var, yönetmenin üçüncü uzun metrajlı filmi olarak öne çıkıyor. Prömiyeri Toronto Film Festivali'nde yapılan ve Eliette Abecassis'in otobiyografik romanından uyarlanan film, çocuklarının doğumuyla birlikte hayatlarının akışı değişen genç bir çifti konu alıyor ve bir annenin günlüğünden hareketle, hamilelik ve doğum tabularını yıkıyor.


12 yıl önce