|

Fırça darbeleriyle hünerlerini sergiliyorlar

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kursu, bilinen en eski ve köklü sanat dallarından biri olan resim sanatına ilgi duyanlara ev sahipliği yapıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 10/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:26 - 10/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Fırça darbeleriyle hünerlerini sergiliyorlar
Fırça darbeleriyle hünerlerini sergiliyorlar

Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan kurs, resim yapmaktan zevk alan, resim konusunda var olan yeteneklerini geliştirmek isteyen ve hayatın stresinden uzaklaşmak için farklı hobi alanları arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Güneştepe Kültür Merkezi''nde ücretsiz olarak resim eğitimi almaya başlayan kursiyerler, öğrendiklerini uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalıyorlar. Aldıkları eğitim sayesinde gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaran ve hünerlerini yaptıkları çalışmalara yansıtan kursiyerler, Güngören Belediyesi''nin kendilerine sunduğu imkânlardan oldukça memnunlar. Derslerin çok keyifli geçtiğini belirten kursiyerler, ilgi duydukları sanat dalında kendilerini geliştirmenin sevincini yaşıyorlar.

Ekim ayından bu yana derslere devam eden ve çalışmalarının meyvelerini almaya başlayan kursiyerler, Haziran ayında açacakları sergiyle el emeği resimlerini görücüye çıkaracaklar.


10 yıl önce