|

Harbiye Açık Hava Sahnesi yaza hazır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi''nde yenileme çalışmaları yaptı.

İha
00:00 - 14/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 16:31 - 14/06/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Harbiye Açık Hava Sahnesi yaza hazır
Harbiye Açık Hava Sahnesi yaza hazır

Yapılan çalışmayla konforlu hale gelen sahne, müzikseverlere eğlence dolu dakikalar yaşatmaya hazır.Müzik festivalleri, dans gösterileri ve konser gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu''nda yenileme çalışmaları tamamlandı. Koltukların tamamının yenilendiği sahnede ışık ve ses akustiği elden geçirilerek müzik ve eğlence ile dolu dolu geçecek konserler için muhteşem bir ortam oluşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, konser öncesi sanatçıların daha rahat çalışabilmeleri için kulislerde de yenileme çalışmalarını tamamladı. Kulis mobilyaları yenilenirken 10 kulis odası boyandı, 1'i mutfak hizmeti vermek için düzenlendi. Açık Hava Sahnesi''ne gelen konukların daha rahat hareket edebilmeleri için sahnenin çeşitli noktalarına yönlendirme levhaları konuldu, koltuk numaraları belirgin hale getirildi.

Sahnenin iç ve dış kısmına yerleştirilen 16 kamera ile de güvenlik düzeyi yükseltildi.Yapılan yenilik ve düzenlemelerle müzikseverler Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi''nde konserlerin tadını doyasıya çıkaracak.

10 yıl önce